Jan Reynders

Jan Reynders
Jan Reynders (Men Engage)

Consultor sènior en temes de justícia de gènere, salut i drets sexuals i de la reproducció, masculinitats i homes compromesos, prevenció de la violencia de gènere i desenvolupement sostenible.
Jan Reynders té un màster en Estudis del Desenvolupament. Ha treballat en l’àmbit del desenvolupament internacional durant més de 40 anys, amb experiències a Bangladesh i l’Afganistan i ha estat director i consultor de polítiques de gènere en un organisme de finançament holandés.
Des de l’any 1994, Reynders treballa com a consultor sènior i activista en els camps de la justicia de gènere, drets de les dones, salut i drets sexuals i de la reproducció, i implicantt els nois i els homes en la prevenció de la violencia de gènere, l’educació de qualitat i el desenvolupmanet sostenible.
Fa formació i evaluacions participatives i ha estat implicat en activitats de recerca, desenvolupament de polítiques, disseny de programes, gestió dels canvis, formació de personal especialitzat i visions estratègiques a més de 45 països d’Àsia i Àfrica, inclosos estats fràgils i amb conflictes recents. Treballa a organitzacions civils (ONGs) d’abast comunitari, local i (in)ternacional, a xarxes internacionals pel canvi social, a organismes d’assistència técnica i finançament, a governs, a agències de les Nacions Unides i a institucions acadèmiques i de recerca.
Forma part del comité directiu de la xarxa internacional ‘MenEngage’ (secció europea) i és membre de ‘Share-Net International’, plataforma de coneixement de la salut i els drets sexuals i de reproducció i prevenció de VIH. És membre del consell de l’associació internacional ‘Gender and Water Alliance’ (GWA) i participa a la plataforma ‘Dutch Gender (WO=MEN)’.
Contacte:  reynders.jan@net.hcc.nl
Web: menengage.org